FESPA Eurasia 2016 Geniş Formol Dijital Baskı, Serigrofi Baskı, Tekstil Baskı ve Endüstriyel Reklam Fuarı

8 Kasım 2016

ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği’nin 03.11.2016 tarihli yazısı;

ARED Açıkhava Reklamcıları Derneği ve FESPA (The Federation of Screen and Digital Printers Associations – Serigrafi ve Dijital Baskı Dernekleri Federasyonu) ortaklığı ile düzenlenen FESPA Eurasia 2016 Geniş Formol Dijital Baskı, Serigrafi Baskı, Tekstil Baskı ve Endüstriyel Reklam Fuarı bu yıl B-11 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Yeşilköy fuar Merkezinde “Hayal Gücünüzü Uçurun” ana temasıyla gerçekleşecektir.
500’den fazla markanın temsil edileceği FESPA Eurasia 2016 Fuarı’nı, Türkiye, Avrupa, Otta Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan olmak üzere ellinin üstünde ülkeden 10 bin sektör profesyonelinin ziyaret etmesi beklenmektedir. FESPA Eurasia 2016 Fuarı katılımcı ve ziyaretçilere, sadece ürünlerin sergilendiği bir· fuar yerine, dünyada sektörle ilgili son gelişmeleri takip edebilecekleri, vizyonlarını ve yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri, ücretsiz seminerler, workshoplar ve etkinliklerle yeni bilgiler öğrenebilecekleri bir platform sunacaktır. Firmalar yatırım yapmak için ihtiyaç duyduğu en doğru bilgilere, FESPA Eurasia 2016 Fuarı ile ulaşacaktır.
ARED ve FESPA ortaklığı ile 8-11 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Yeşilköy Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek FESPA Eurasia 2016 Fuarı’nın sektörde faaliyet gösteren tüm yetkililerin ziyaret etmelerinin önemine inanıyoruz. Bu nedenle hizmetlerinizle her zaman yanında olduğunuzu bildiğimiz üyeleriniz, sektör temsilcilerinin, Fuarı toplu ziyaretlerinde Odanızca ulaşım desteği verilmesi hususunu bilgilerinize arz ederiz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI