Tiran Firma Eşleştirme Toplantısı

7 Ağustos 2017

TOBB’dan Odamıza gönderilen yazıda, 28-29 Eylül 2017 tarihlerinde Enterprise Europe Network kapsamında, Arnavutluk’un başkenti Tiran’da “Tiran Firma Eşleştirme” etkinliğinin gerçekleştirileceği belirtilmiştir. Söz konusu eşleştirme etkinliğinin ana konuları; altyapı, turizm, tarım ve tarımsal gıda, yenilik ve teknoloji olarak belirlenmiş olup başta Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, İtalya, Avusturya, Kosova olmak üzere diğer bölge ülkerinin önde gelen şirketlerinin, ekonomi ve politika önderlerinin ve farklı alanlardaki seçkin uzmanlarının bir araya gelme fırsatı bulacağı iletilmektedir.

İkili görüşmeler ve firma eşleştirmeleri sayesinde bölge firmaları arasında var olan işbirliklerinin artırılması ve yeni iş birliği imkanları yaratılması planlanmaktadır.

Detaylı bilgi ve etkinlik programına https://www.b2match.eu/tiranabusinessmatching2017 linkinden ulaşabilirsiniz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI