Türk Eximbank’a Yapılan Kredi Başvurularında Aracılık Etmek İsteyen Kişilere Dikkat Edilmesi Hk.

7 Ağustos 2017

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) Odamıza gönderilen yazıda;

Son günlerde Eximbank kredi başvurusunda bulunan firmalara yardımcı olmak bahanesi ile haksız menfaat sağlamak isteyen kişilerin olduğu duyumlarının alındığı belirtilerek ihracatçıların bu kişilere kesinlikle itibar etmemeleri gerektiği belirtilmektedir.

Eximbank’ın konu ile ilgili yazısı ekte yer almakta olup, bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla…

TOBB-TÜRK EXİMBANK’A YAPILAN KREDİ BAŞVURULARINDA ARACILIK ETMEK İSTEYEN KİŞİLERE DİKKAT EDİLMESİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI