KAVALAEXPO 2017 FUARI

21 Ağustos 2017

TOBB’dan alınan 16.08.2017 tarih ve 12810 sayılı yazıda;

İlgi: Kavala Ticaret Odasından alınan 19.07.2017 tarihli  ve 2647  sayılı yazı.

İlgili yazıda, 6-11 Ekim 2017 tarihlerinde , Enterprise Europe Network kapsamında Yunanistan-Kavala Ticaret Odası Fuar ve Konferans Merkezinde KAVALAEXPO 2017 Fuarı gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Sözkonusu fuarda “Turzm” konusuna öncelik verileceği ve turizm sektöründeki firmalarla “ekonomik ve sürdürülebilir turizm kaynakları” hakkında toplantılar düzenleneceği bildirilmektedir. Ayrıca 6 gün sürecek olan bu etkinlikte firmaların , kamu ve özel sektör temsilcileri ile bir araya gelme fırsatı bulacağı iletilmektedir.

Kavala Ticaret Odası, katılmak isteyen Oda/Borsa ve firmalara , ücretsiz Fuar standı temin edebilecektir. Ayrıca fuarda stand açan veya stand açmayarak sadece fuara katılım sağlamak isteyen tüm Oda/ Borsaların  ve firmaların yönetim kurulu başkanlarının Kavala’daki 1 gece konaklama masrafları Kavala Ticaret Odası tarafından karşılanacaktır.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye http://kavalaexpo.gr linkinden ulaşılabilmektedir. Kayıt ve diğer sorular için Kavala Ticaret Odası ile temasa geçilmesi gerekmektedir. Aşağıda iletişim bilgileri yer almaktadır.

İsim-soyisim : Mrs. Souzi Mavrommati

E-posta       :  info@chamberofkavala.gr