Türkiye-İngiltere Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı

2 Ekim 2017

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) alınan yazıda, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın yazısına atfen 06-07 Kasım 2017 tarihleri arasında Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısının gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Söz konusu toplantıda, gündeme getirilmesi amacıyla, İngiltere ile ticari ve ekonomik ilişkilerin arttırılmasına yönelik işbirliği imkanları, öncelik verilecek sektörler, ticaretin geliştirilmesi için öneriler, ikili ilişkilerde yaşanan ve sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüşlerin en geç 13 Ekim 2017 Cuma Günü mesai bitimine kadar (e-posta: anara.daylan@tobb.org.tr) adresine iletilmesi gerekmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI