Türk-Venezuela İş Forumu

4 Ekim 2017

Sayın Üyemiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’dan Odamıza gelen yazıda,

Venezuela Devlet Başkanı Sayın Nicolas Maduro’nun Türkiye ziyareti programı kapsamında, TOBB ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliğinde Türkiye-Venezuela İş Forumu’nun düzenleneceği, Ankara JW Marriott Otel’de 6 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirilecek olan bahse konu İş Forumu’na Venezuela Devlet Başkanı Maduro’nun da katılımının öngörülmekte olduğu bildirilmektedir.
Forum ile ilgili taslak program ve katılım teyit formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler bölümünden ulaşılabilmekte olup, katılmak isteyen üyelerimizin katılım formunu eksiksiz doldurarak 5 Ekim 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar TOBB’a (anara.daylan@tobb.org.tr, +90 312 218 22 23) iletmeleri gerekmektedir.
Saygılarımızla…

ZİYARETÇİ YORUMLARI