İİT Üyesi Ülkeler 11. Tarım Ticareti Sanayisi Sergisi

15 Aralık 2017

SAYIN ÜYEMİZ

İlgi: TOBB’nin 07.12.2017 tarihli ve 0411/19003 sayılı yazısı

İlgi kayıtlı yazıda, Suudi Arabistan Krallığı Tarım Bakanı’nın himayelerinde İslam ve Ticareti Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Suudi Al Harithy Şirketi’nin işbirliğinde İslam İşbirliği Teşkilatı (İTT) Üyesi Ülkeler 11. Tarım Ticareti ve Suudi Arabistan 23. Gıda, Otel ve Konuk Ağırlama Fuarı’nın 20-23 Mart 2018 tarihlerinde Suudi Arabistan’da “Jeddah Center for Forums and Events” düzenleneceği bildirilmektedir.

Yazıda devamla, söz konusu serginin İTT Üyesi ülkelerde ve İTT Üyesi olmayan ülkelerde Müslüman topluluklarının tarım sanayisi sektöründe ürün ve hizmetlerini sergileme ve işbirliği imkanlarının geliştirilmesine olanak sağlanacağı iletilmiştir.

Söz konusu Fuar’a ilişkin detaylı bilgiye http://acexpos.com/media/uploads/2017/07/BROCHURE-sfhh18.pdf adresinden veya aşağıda iletişim bilgileri sunulan görevli ile iletişime geçilerek ulaşılabilmektedir.

Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla…