ORGAN SEÇİMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

24 Mart 2018
  • Odamız Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimi 07 Nisan 2018 Cumartesi günü 08:00-17:00 saatleri arasında Erzurum Anadolu Lisesinde yargı gözetiminde yapılacaktır.
  • 07 Nisan 2016 tarihinden sonra odamız üyesi olan firmalar oy kullanamayacaklardır (son 2 yılda odaya kayıt olanlar).
  • Oda kayıt durumu askıda olan üye firmalar oy kullanamayacaklardır.
  • Vergi Dairesinde kaydı kapalı üye firmalar oy kullanamayacaklardır.
  • Yetkilisi birden fazla olan tüzel kişiler, oy kullanacak kişi adına muvafakatname düzenleyerek seçim yetki belgesi alabileceklerdir. Bunun için şirket kaşesi ve yetkililerin imzası gerekmektedir. Muvafakatname örneğini odamızdan veya aşağıdaki web adresinden temin edebilirsiniz.
  • Gerçek kişi firmaları için yetki belgesi düzenlenmeyecek olup, seçim günü T.C. kimlik numarasının yazılı olduğu kimlik belgelerini göstererek oy kullanabileceklerdir.
  • Vekalet ile oy kullanılamaz.

MUVAFAKATNAME – İndirmek İçin Tıklayınız.

ZİYARETÇİ YORUMLARI