Sigorta Acenteleri İl Delegeleri Seçildi

6 Temmuz 2018

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi İl Delegeliği seçimleri, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) yapıldı.

Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçimde, Sigorta Acenteleri Erzurum delegeliklerine, Engin Akın ve Necip Aydın getirildi. ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’in de, Aşkale Çimento Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi adına oy kullandığı seçimde, il delegeliğine seçilen Akın ve Aydın, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi’nde Erzurum’u temsil edecek.

İl delegeleri Akın ve Aydın ayrıca, yaklaşık 2 ay sonra TOBB’un belirleyeceği bir tarihte yapılacak olan TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) seçimlerinde kurulda görev almak için aday olacaklar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI