11.Uluslararası İsfahan Turizm Ve El Sanatları Fuarı

29 Nisan 2019

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden almış olduğumuz yazıda, 11. Uluslararası İsfahan Turizm ve El Sanatları Fuarı‘nın, 18-21 Haziran 2019 tarihleri arasında düzenleneceği, söz konusu fuarın turizm endüstrisi ve otelcilik alanında faaliyet gösteren kuruluş ve firmaların yanı sıra geleneksel sanatlar ve el sanatları üreticilerinin kendi ürünlerini sergilemeleri açısından iyi bir fırsat olduğu, öte yandan fuara yurtdışından katılım sağlayacak konuklara kiralanacak her 12 metrekare stant karşılığında bir kişi için ücretsiz konaklama, havalimanı ve fuar mahalline ücretsiz ulaşım ile stant kiralamada yarı yarıya indirim uygulanması gibi özel kolaylıklar sağlanacağı bildirilmiştir.

Söz konusu fuar, 18-21 Haziran 2019 tarihleri arasında İran’ın İsfahan şehrinde gerçekleştirilecektir.

Fuara ilişkin detaylı bilgiye www.iite.ir internet adresinden ulaşılabileceği ifade edilmiştir.

Saygılarımızla,