120. Canton Fuarı 1. Faz

29 Eylül 2016

İlgi: TOBB’nin 22.09.2016 tarihli ve 17586 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, İstanbul Ticaret Odasından alınan bir yazıya atfen; Ülkemiz ihracatının arttırılması amacı ile uluslararası organizasyonların taşıdığı önem dikkate alınarak Çin Halk Cumhuriyeti’nin Guangzhou kentinde her yıl iki defa düzenlenen Canton Çin İthalat ve ihracat Fuarı Türkiye milli katılım organizasyonunun 2014 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirildiği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, 120. Canton Fuarı 1. Faz’ın, 15-19 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirileceği, Türkiye milli iştirak alanında;

• Elektronik ve elektrikli ev aletleri
  • Yapı-inşaat malzemeleri ve donanımları
  • Makine ekipmanları sektörlerine yer verileceği ifade edilmektedir.

120. Canton Fuarı 1. Faz katılım bedeline A’dan Z’ye tüm ana hizmetler (Stand inşaatı, temel dekorasyon malzemeleri, nakliye ve gümrükleme organizasyonu, ürünlerin sigortalanması, Fuar kataloğunda ve internette firma bilgilerinin yer alması, İstanbul Ticaret Odasınca hazırlanacak katalogda firma bilgilerinin yer alması, ikram hizmetlerinden faydalanma imkanı vb.) dahil olduğu belirtilmektedir.

Katılımcı firmaların stand katılımının ve ulaşım bedelinin %70’inin Ekonomi Bakanlığı desteği kapsamında yer aldığı bildirilmekte olup, firmaların teşvik işlemlerinin İstanbul Ticaret Odasınca takip edileceği ifade edilmektedir.

Etkinliğe ilişkin broşür, katılım formu ve detaylı bilgi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği web sitesinin (www.tobb.org.tr) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları – Ülke Duyurulan – Çin” bölümünde yer almaktadır.

Üyelerimize duyurulur.