2. OSB Altyapı Çalışmaları Denetlendi

18 Ağustos 2015

Erzurum Valisi ve 2. OSB Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı ve 2. OSB Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Saim Özakalın’la birlikte 2. OSB altyapı çalışmalarını yerinde incelediler.

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İbrahim Buğdaycı, ETSO Genel Sekreteri Av. Harun Delibaş, 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya ve inşaat firması yetkilerinin de hazır bulunduğu incelemede, Vali Altıparmak altyapı çalışmalarının son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Vali Altıparmak ve Özakalın, inşaat alanındaki incelemelerinin ardından, yüklenici firma yetkilileriyle bir toplantı düzenledi. Toplantıda, toplam 216 hektarlık alana sahip 2. OSB’nin, birinci etabını oluşturan 50 hektarlık kısmında sürdürülen altyapı çalışmalarının son durumu görüşüldü.

2016 yılı Ekim ayında tamamlanması planlanan 2. OSB’nin birinci etabı, tamamı 290 bin 742 metrekare olan 40 parselden oluşacak. Altyapı çalışmaları devam eden birinci etapta, eğitim tesisi, sağlık koruma bandı, yönetim alanı, sağlık tesisi, sosyal tesis alanı, hizmet ve destek alanı, dini tesis, park, arıtma tesisi, teknik altyapı alanı ve otopark gibi alanlar da yer alacak.