AB Bilgi Merkezi, Kadın ve Çocuklara AB’yi Tanıttı

17 Ağustos 2015

Erzurum Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, Erzurum Aktif İş Kadınları Derneği’nde, AB tanıtım standı açtı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) çalışmalarını sürdüren AB Bilgi Merkezi, belirli aralıklarla çeşitli kuruluşlarda açtığı bilgilendirme stantlarına bir yenisini ekledi. Mahallebaşı semtindeki Yeğenağa İş Merkezi’nde faaliyetlerini sürdüren Erzurum Aktif İş Kadınları Derneği’nde AB tanıtım standı açan AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü, dernek üyelerine bilgilendirme broşürleri dağıttı, merak ettikleri konulardaki sorularını cevaplandırdı. Etkinlikte ayrıca, çocuklara da AB’yi anlatan ‘Lokum’ kitaplarından dağıtıldı ve çeşitli hediyeler verildi.