2. OSB Tahsis Komisyonu İnşaat Yatırımcılarıyla Görüştü

10 Kasım 2016

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılacak olan yer tahsisleriyle ilgili çalışmalar kapsamında kurulan tahsis komisyonu, üçüncü grupta yer alan inşaat sektörü yatırımcılarıyla görüştü.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) Vali Yardımcısı ve YİKOB Başkanı M. Levent Kepçeli ile ETSO Meclis Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya komisyon üyelerinin yanı sıra bölgede tahsis talebinde bulunan inşaat firmalarının yetkilileri katıldı.

Toplantıda konuşan ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, yatırımcılara 2. OSB’deki çalışmalar ve yapılacak tahsislerle ilgili bilgi verdi. Dört ana gruba ayrılan yatırımcılarla görüşmelerin tamamlanmasının ardından tahsis komisyonu tarafından bir değerlendirme raporu hazırlanacağını dile getiren Özakalın, bu rapor doğrultusunda uygun görülen yatırımcılara tahsislerin yapılacağını söyledi.