2. OSB YATIRIMCILARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

3 Ekim 2018

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle fabrikalarının temelini atan yatırımcılar, bölgedeki çalışmaların aksamadan yürütülmesi için yoğun çaba gösteren 2. OSB Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ziyaretlerinde bulundular.

2.OSB yatırımcıları, kendilerine destek olmak için bütün imkanları seferber eden başta Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Seyfettin Azizoğlu olmak üzere, Yönetim Kurulu Üyesi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Müteşebbis Heyet Başkan Vekili, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’ı ziyaret ederek plaket verdiler. 2. OSB yatırımcıları; Taner Bayır, Bahattin Turan, Yasin Koşum, Rafet Özler, Nafiz Aydın, Ahmet Soner, Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın ve 2. OSB Bölge Müdürü Fırat Karakaya ile birlikte ilk olarak Vali Azizoğlu’nu ziyaret etti. Samimi bir havada geçen ziyarette, Vali Azizoğlu’nun desteğini hep yakından hissettiklerini dile getiren yatırımcılar, bundan sonra da aynı desteğin süreceğinden emin olduklarını ifade ettiler.

Vali Azizoğlu’da Erzurum’un ekonomik anlamda gelişip, kalkınması için iş dünyasının taşın altına elini koyduğunu ve büyük fedakarlıklarla üretime ve yatırıma destek verdiklerini söyledi. Ziyarette yatırımcılar adına ETSO Meclis Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, Vali Azizoğlu’na bir teşekkür plaketi verdi.

1. OSB yatırımcıları daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’ı da makamlarında ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdiler.

2.OSB’deki yatırımların en kısa sürede bacalarının tütmesi için Yönetim Kurulu’ndan yatırımcılara kadar herkesin üzerine düşen sorumluluğu özverili bir şekilde yerine getirdiğini kaydeden ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her zaman yatırım için Erzurum’u tercih eden, üretimin ve istihdamın artması için gayret gösteren müteşebbislerin yanında olacaklarını ve her türlü desteği vereceklerini dile getirdi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI