2. OSB YÖNETİMİ TOPLANDI

13 Kasım 2018

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Vali Okay Memiş başkanlığında toplandı.

Valilikte düzenlenen toplantıya; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı İbrahim Buğdaycı ve Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan ilgili müdürler katıldı.

2.OSB Müdürü Fırat Karakaya, Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulduğu günden bugüne kadar olan gelişimi, Bölge’nin altyapısı, ihtiyaç ve sorunları hakkında Vali Memiş’e bilgi verdi

Vali Memiş, brifing sunumunun ardından yaptığı konuşmada, 2. Organize sanayi bölgesinin tamamlanmasıyla birlikte şehrin ekonomisine ve istihdamına önemli katkı sağlayacağını belirtti. Vali Okay Memiş konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Burada yapacağımız iş sayesinde insanımızın evine helal yönden ekmek götürebilmesini sağlayacağız. Aynı zamanda bölgenin tamamlanmasıyla şehrin istihdamı ve refah seviyesinde gözle görülür bir artış olacak, buda toplumun asayişini, maneviyatını, huzurunu, aile saadetini de olumlu yönde etkileyecektir”

ÖZAKALIN; “AYNI TEMPOYLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDEĞİZ”

2. OSB’deki çalışmaların geldiği aşamayla ilgili görüşlerini dile getiren ETSO Meclis Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın ise, bugüne kadar 2. OSB’ye mesai harcayan herkese teşekkür etti. Özakalın, “Öncelikle, geçmiş yıllarda şehrimizde görev yapan ve 2. OSB’nin belli bir aşamaya gelmesinde çaba gösteren değerli valilerimize, hemşehrilerimiz ve müteşebbislerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de, bir süre önce ilimize atanan Sayın Valimiz Okay Memiş’le birlikte aynı tempoda çalışmaya devam edeceğiz. Umut ediyoruz ki bu gayretlerimizle, son dönemdeki ekonomik şartlara rağmen büyük bir özveri ve fedakarlık göstererek Erzurum’a yatırım yapan girişimcilerimizle birlikte, 2. OSB’nin yerel ve ulusal çaptaki diğer yatırımcılar için cazibe merkezi olmasına öncülük edeceğiz” diye konuştu.

Özakalın ayrıca, önümüzdeki günlerde bölgedeki müteşebbislerle bir araya gelip durum değerlendirmesi yapacaklarını sözlerine ekledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI