Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) 2017 yılı Genel Kurulu Yapıldı

17 Ağustos 2018

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası(ETSO) bünyesinde hizmet veren Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) 2017 yılı Genel Kurulu yapıldı.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan genel kurula, ABİGEM Yönetim Kurulu ve ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sezai Ercişli, ETSO Genel Sekreter Vekili Kürşat Karagöl, ABİGEM Direktörü A. Baki Çakmak katıldı.

Genel kurulda 2017 yılı bütçesi görüşülerek onaylandı.

abigem_genel_kurul

ZİYARETÇİ YORUMLARI