2nd International Businesswomwn Forum and B2B Exhibition

9 Ekim 2017

TOBB’ dan Odamıza gelen yazıda; Marmara Büyükelçiliğimizi ziyaret eden Bahreyn İş Kadınları Cemiyeti (BBS) üyelerinin, Bahreyn Kralı Shaikh Hamad bin Isa Al Khalifa’nın eşi ve aynı zamanda Kadın Yüksek konseyi Başkanı olan Prenses Sabikha Al Khalifa’nın himayesinde, 13-15 Kasım 2017 tarihlerinde “Global Business Trends for Women in Engineering” temalı 2. Uluslararası İş Kadınları Forumu ve B2B fuarının düzenleyeceğini bildirdikleri ifade edilmektedir.
Adı geçenlerin, forumda kadınların bölgede ve dünyadaki ekonomik rolünün ele alınacağını, bu kapsamda, Türkiye’den de konuşmacılarının davet edilmesinin planlandığını ve Forum’a Türk kadın derneklerinin katılımından memnuniyet duyacaklarını vurgulayarak, katılım ücretinin 500,- ABD Doları olduğu bildirilmektedir. Ayrıca, B2B fuarında, başta gayrimenkul yatırımcıları olmak üzere, ülkemizden çeşitli sektör temsilcilerinin 1.000,- ABD Doları ücret karşılığında stant açabilecekleri ifade edilmektedir.
Forum ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanlari/Yurt Dışı Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.