3.Afrika Uluslar arası Bilişim ve İletişim Teknolojileri Fuarı

31 Ocak 2018

Sayın Üyemiz;

TOBB’dan Odamıza gelen yazıda, Tunus İletişim Teknolojileri ve Dijital Ekonomi Bakanlığı’nın desteği ile Tunisie-Afrique Export tarafından, 10-12 Nisan 2018 tarihlerinde, Tunus’ta. “‘3. Afrika Uluslararası Bilişim ve iletişim Teknolojileri Fuarı (SITIC Africa 2018)” adlı bir etkinlik düzenleneceği bildirilmektedir.

Bahse konu etkinliğin bilişim ve iletişim teknolojileri alanında, kamu ve özel sektörlerden, önde gelen 200’den fazla katılımcıya ev sahipliği yapmasının beklendiği belirtilmektedir. Söz konusu etkinlik bilişim teknolojileri alanında Tunus’taki yerel ve uluslararası tarafların bir araya gelmesine ve bu alandaki yeniliklerin keşfedilmesine imkan sağlayacak olup, bilişim teknolojileri alanında, çoklu ortaklıklar üzerine gerçekleştirilecek olan etkinliklere ve bu alandaki Tunuslu ve uluslararası tüketici ve tedarikçiler ile gerçekleştirilecek olan B2B toplantılarına, katılım imkanı oluşturulacağı ifade edilmektedir. Anılan etkinliğe ilişkin detaylı bilgi ” www.siticafrica.com ” internet sitesinde ve TOBB internet sitesinin ( www.tobb.org.tr ) “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları-Ülke Duyurulan-Tunus” bölümünde, yer almaktadır.

Saygıyla duyurulur…