3. EİT Ticaret Fuarı Hakkında

7 Ağustos 2017

Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB) odamıza gönderilen yazıda;

3.Ekonomik İşbirliği Teşkilatı (EİT) Ticaret Fuarı’nın, Pakistan Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu ile EİT Ticaret ve Sanayi Odası (ECO CCI) işbirliğinde, 26-29 Ekim 2017 tarihlerinde, Karaçi Expo Merkezi’nde (Karachi Expo Center) düzenlenmesi planlanan “Pakistan Uluslararası Ticaret Forumu”nun yan etkinliği olarak gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Söz konusu fuarda, TOBB’un da üyesi bulunduğu ECO CCI üzerinden yapılacak başvurularda 3×3 stant hizmetinin 2.800 ABD Dolan yerine indirimli olarak 1.050 ABD Dolarına sağlanabileceği bildirilmekte olup, başvuruların en kısa süre içerisinde TOBB’a (kaan.gaffaroglu@tobb.org.tr) yapılmasının gerekmekte olduğu bildirilmektedir. Sınırlı sayıda olan stantlar için başvuru sırası dikkate alınacağı bilgisi verilmekte olup, stant ücretinin yatırılacağı hesap bilgileri aşağıda verilmektedir.

Fuarla ilgili broşür ve katılım formu gibi belgeler bu linkte yer almaktadır.

Konuyu bilgi ve değerlendirmenize sunarız.

Saygılarımızla…