3. Elektrik Tesisat Ulusal Kongresi ve Sergisi

19 Ağustos 2015

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası adına TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Aydın Şubesince 2009-2011 yılları arasında iki kez düzenlenen “Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi”nin 3 üncüsü bu yıl 24.Kasım.2013 tarihinde İzmir’de düzenlenecektir.

Kongre kapsamında; VII. Ulusal Aydınlatma Sempozyumu, VI. Kontrol Otomasyon ve Yapı Elektronik Sistemleri Sempozyumu, Güç ve Enerji Sistemleri Sempozyumu  ve SMM Forumu adı altında 4 ayrı etkinliğin yanı sıra tarihi özellikte elektrik malzemelerinin düzenleneceği Elektrik Müzesi ve Elektrik Tesisatının Yanlışları temalı Fotoğraf Sergisi gerçekleştirilecektir.

Yerli ve yabancı uzmanların katılımıyla, Enerji, Aydınlatma, Kontrol ve Otomasyon Sistemleri, Akıllı Bina Teknolojileri, Bina Otomasyonu , Yapı Elektronik Sistemleri, Binalarda Enerji Verimliliği,   Binalarda Enerji performansı, İş Sağlığı ve Güvenliği vb. güncel bir çok konuda bildiri, özel oturum, panel ve formlar düzenlenecektir.

Elektrik sektörüne yönelik zengin bir içerikle düzenlenecek olan seminer ücretli olup katılım bedeli 150,00.-TL’dir.

Katılmak isteyen üyelerimiz,  İş Bankası Ankara Yenişehir Şubesi (4218) 5960545 nolu TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İktisadi İşletmesi Hesabına katılım bedelini yatırmaları gerekmektedir.

Bilgi ve iletişim için Nihat DALGIÇ 0 (232) 489 34 35 / 118 E-posta: nihat.dalgic@emo.org.tr