6. İİT Helal Expo 2018

25 Haziran 2018

Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Genel Sekretaryasından alınan yazıda, T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İslam Ülkeleri Standartları ve Metroloji Enstitüsü (SMIIC), İslam Ticari Geliştirme Merkezi (ICDT) ve Discover Events işbirliğinde 29 Kasım – 02 Aralık 2018 tarihlerinde İstanbul Yeni Fuar Alanı/Avrasya Gösterisi ve Sanat Merkezinde Dünya Helal Zirvesi 2018 ve 6. İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Helal Expo Fuarı’nın düzenleneceği bildirilmiştir.

Helal piyasasının bir araya geleceği en büyük etkinlik platformu olan 6. İİT Helal Expo fuarına, helal gıda, finans, turizm, kozmetik, tıp, kimya, ambalaj, makine, İslami yaşam ve muhafazakâr moda gibi birçok sektörden 250’yi aşkın uluslararası firmanın katılımının beklendiği belirtilmiştir.

2017-2018 dönem başkanlığı ülkemiz tarafından yürütülen Gelişen Sekiz Ülke (D-8) Teşkilatı, 6. İİT Helal Expo Fuarı’nın özel ortağı olup, fuar alanı içerisinde D-8 üye ülkelerinin firmaları için indirimli ücret uygulanacağı bir sergi alanının tahsis edileceği bildirilmiştir.

Söz konusu fuara ilişkin resmi yazı, katılım formu ve fuar planı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin web sitesi www.tobb.org.tr sağ panelinde “Hizmetler” başlığı altındaki Uluslararası İş İmkânları/Yurtiçi Etkinlikler bölümünden temin edilebilmekte olup, etkinliğe ilişkin güncel bilgilere http://www.helalexpo.com.tr/ web adresinden ulaşılabileceği belirtilmiştir.

Anılan fuara ilgi duyan firmaların indirimli katılım ücretinden faydalanmalarını teminen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin web sitesinde yer alan kayıt formunu doldurması ve 31 Temmuz 2018 tarihine kadar D-8 Sekretaryasına (Sn. Bilal Khan, E-posta: ea.bilal@developing8.org; Tel: 0 212 356 18 23/Dahili: 23) iletmelerinin gerektiği bildirilmiştir.

Üyelerimize duyurulur.

Customer Reviews

Showing 0 reviews

Thanks for submitting your comment!