AB Bilgi Merkezi KOBİ’leri Bilgilendirdi

25 Şubat 2016

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) faaliyetlerini sürdüren Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi ve Erzurum Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) işbirliğiyle, “Ufuk 2020” Projesi kapsamında KOBİ’lere ve girişimcilere yönelik bilgilendirme seminerleri düzenlendi.

ETSO Meclis Salonu’nda, 22-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen seminerlerde, ABİGEM Direktörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen ve ABİGEM Program Yöneticisi Abdulbaki Çakmak katılımcılara, “İnovasyonun Önemi”, “KOBİ’lerde İnovasyon Yapmayı Engelleyen Faktörler” ile “Hibe Programları ve Başvuru Süreci” konularında bilgiler verdi.

ETSO’da 3 gün süren seminerlere KOBİ yöneticileri ve genç girişimciler yoğun ilgi gösterdi.