AB Bilgi Merkezi, Öğrenci Ve Öğretmenlere AB’yi Tanıttı

18 Ağustos 2015

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, yaz tatili öncesi okulun son gününde öğrenci ve öğretmenlere Avrupa Birliği’ni tanıttı.

Yaklaşık 1.500 öğrencinin öğrenim gördüğü Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde bilgilendirme stantı açan ETSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü, hem öğrencileri hem de öğretmenleri,  “AB -Türkiye ilişkileri”, “Türkiye’nin AB’ye Uyum Süreci” ile AB Bilgi Merkezi’nin gerçekleştirdiği etkinlikler ve AB Bilgi Merkezleri Ağı hakkında bilgilendirdi.

Öğrenci ve öğretmenlerin AB’yle ilgili sorularını cevaplandıran AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu, gördükleri ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Gömleksiz de, düzenlediği stant etkinliğinden dolayı ETSO AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü’ne teşekkür etti.