AB Dil Forumu Başvuruları Açıldı

3 Eylül 2016

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından Türkiye’nin 20 ilinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezleri koordinasyonunda 12-14 Ekim 2016 tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Avrupa Birliği Dil Forumu üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecektir. AB Bilgi Merkezleri’nin faaliyet gösterdiği 20 ilde bulunan üniversitelerde okuyan öğrencilerin başvurularının değerlendirilmesinde eğitim ve bilgi düzeyinin yanı sıra; dil ve dil çalışmalarına yönelik ilgileri göz önünde bulundurulacaktır.

AB destekli “AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi’ kapsamında gerçekleştirilecek olan üç günlük programda dil temalı kaynaştırıcı etkinlikler ve akademik tartışmaların yer alacağı oturumların yanı sıra TV programcısı Mesut Yar’ın moderatörlüğünde bir de Forum gerçekleştirilecektir. Dil çalışmalarına ve dil konusuna kendi farklı bakış açılarından yaklaşacak olan renkli katılımcılarla geçecek bu organizasyona başvurular için;

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi’ni ziyaret edebilir veya erzurumabbm@hotmail.com adresine 22 Eylül 2016 tarihine kadar başvuru formunu doldurup mail atabilirsiniz.

Başvuru Formu İçin tıklayınız

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Sayın Üyemiz;

Yıllık ve munzam aidatların ikinci taksitinin son ödeme tarihi 31.10.2019 Perşembe günü saat 17:00’ ye kadar olup, ödemelerinizi;

- https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden online

- Odamız veznelerinden nakit veya kredi kartı ile

- Aşağıdaki banka hesap numarasına oda sicil numaralarını belirterek yapabilirsiniz.