AB Kültür ve Sanat Forumu

24 Kasım 2016

poster

Avrupa Birliği Kültür ve Sanat Forumu; Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından finanse edilen, AB Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesi kapsamında organize edilmektedir.   AB Bilgi Merkezleri’nin bulunduğu 20 ilden (Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Denizli, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Mersin, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Trabzon ve Van) 6’şar “yerel sanatçılar, kültür aktivistleri, kültür STK temsilcileri, düşünürler, filozoflar vb.” kültür-sanat aktörünün katılımı ile 13-15 Aralık 2016 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

Forumda, farklı illerden gelen katılımcılara yönelik etkinlik, aktivite ve program yer alacaktır.

Tüm masrafların, Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri Ağı’nın Desteklenmesi Projesinden karşılanacağı Avrupa Birliği Kültür ve Sanat Forumu’na katılabilmek için 28 Kasım 2016 Pazartesi tarihine kadar aşağıda yer alan başvuru formunun, İzmir Avrupa Birliği Bilgi Merkezi esiad@esiad.org.tr e-posta adresine gönderilmesi gerekmektedir.

AB Kültür ve Sanat Forumu Başvuru Formu

ZİYARETÇİ YORUMLARI