Automechanika Buenos Aires Fuarı Hakkında

18 Temmuz 2016

Sayın Üyemiz,

Arjantin’in Buenos Aires şehrinde iki yılda bir düzenlenen Automechanika Buenos Aires Fuarı bu yıl 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olup, İstanbul Ticaret Odası’nca söz konusu fuara Türkiye Milli Katılım organizasyonu düzenlenmesi planlanmaktadır.

Söz konusu fuar için katılım bedeli 720 ABD Doları / m2 olarak belirlenmiş olup, fuara minimum 9 m2 ile katılım sağlanabilecektedir.

Belirtilen bedele, stand inşaatı, elektrik bağlantısı, aydınlatma ve temel dekorasyon malzemeleri, nakliye, gümrükleme ve sigorta işlemleri, Türkiye pavyonunun fuar alanında tanıtımı, Türkiye broşüründe firma bilgilerinin yer alması, ofis, iletişim araçları, ikram hizmetleri, stand büyüklüğü ile orantılı ücretsiz fuar giriş kartı dahil olmak üzere tüm ana hizmetler dahildir.

Fuar devlet desteği kapsamında olup, paket fiyat üzerinden %50 oranında devlet desteğine ilişkin işlemlerin takibi İstanbul Ticaret Odası’nca yürütülecektir.

Üyelerimize duyurulur.