Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı

7 Nisan 2020

Avrupa Birliğinin, “İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME)” kapsamında, sanayide yüksek katma değerli ürün ve hizmet yaratılmasını amaçlayan “ELIIT (European Light Industries Innovation and Technology Project)”” başlıklı bir proje teklif çağrısı yayınlanmıştır.

Son başvuru tarihi 17 Mart 2020 olan proje teklif çağrısına, proje başvuru dokümanları ve rehberine, Avrupa Komisyonunun “https://ec.europa.eu/growth/tools-databases/eliit” internet sayfasından ulaşılabilmektedir. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), programın ulusal koordinasyonundan sorumlu kurum olarak yetkilendirilmiştir.

Söz konusu çağrıya başvuru yapılması hususunun değerlendirilmesi ve çağrı hakkında üyelerinizin bilgilendirilmesini rica ederim.

Saygılarımla…

EKLER:
1- Bilgi Notu (2 sayfa)
2- ELIIT_Leaflet_Dec2019_Final (2 sayfa)