Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği (COSME) Programı

4 Ocak 2021

TOBB’dan gelen yazıya istinaden;

Avrupa Birliği İşletmelerin ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı (COSME) kapsamında, “İnovasyon Alımı Aracılığı: İnovatif Kamu Alımlarının Kolaylaştırılması için Bağlantılar Oluşturma- Creating Links for the Facilitation of Public Procurement of Innovation (COS-LINKPP-2020-2-05)” başlıklı proje teklif çağrısı yayınlanmıştır.

Son başvuru tarihi 25 Şubat 2021 olan proje teklif çağrısına ait dokümanlara (başvuru prosedürleri ve rehber), Avrupa Komisyonunun “https://ec.europa.eu/research/participants/data/ref/other_eu_prog/cosme/wpcall/call-fiche_cos-linkpp-2020-2-05_en.pdf” internet sayfasından ulaşılabilmektedir. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB, elektronik posta: abkoordinasyon@kosgeb.gov.tr), programın ulusal koordinasyonundan sorumlu kurum olarak yetkilendirilmiştir. Bu çerçevede, KOSGEB tarafından, COSME kapsamında açılan çağrılara ilişkin proje teklifi hazırlama konulu eğitim ve çalıştaylar düzenlenmektedir. Bu etkinliklerin takibi cosme.kosgeb.gov.tr adresinden yapılabilir.

EK: Bilgi Notu (4 sayfa)

Üyelerimize duyurulur.