Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı’nın enerji sektörüne etkileri webinarı

25 Kasım 2020

TOBB’den gelen yazıya istinaden;

Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatının enerji sektörüne etkileri hakkında 1 Aralık 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir. Davet ekte sunulmaktadır.

Birliğimiz organizasyonunda Global Resources Partnership Yönetim Kurulu Başkanı ve The London Energy Club İcra Başkanı Mehmet Öğütçü’nün katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde Avrupa Yeşil Mutabakatı’nın küresel enerji sektörüne etkileri ve iş dünyası liderlerine tavsiyeler dahil Türkiye için nasıl sonuçlar doğurabileceği konuları anlatılacak, seminer sonunda katılımcıların soruları cevaplandırılacaktır.

EK: Yeşil Mutabakatın enerji sektörüne etkileri (1 sayfa)

Üyelerimize duyurulur.