Bakan Çavuşoğlu YÖREX’te Erzurum Standını Ziyaret Etti

30 Ekim 2016

Antalya Expo Center’da, bu yıl 26-30 Ekim tarihleri arasında 7.’si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı’nda (Yörex), Oltu taşı, deri, bakır ve ehram ile coğrafi ürünlerin tanıtıldığı Erzurum standı, Dışişleri Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırladı.

Antalya Ticaret Borası Başkanı Ali Çandır ve beraberindekilerle fuar alanındaki illerin stantlarını ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, Erzurum standını da uğramadan geçmedi. Stantta Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Bakan Çavuşoğlu’na, ETSO tarafından gümüş işlemeli Oltutaşı tespih hediye edilirken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi de, bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Erzen Deri tarafından üretimi yapılan deri bir çanta hediye edildi.

Stant görevlileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Çavuşoğlu, “Bizden Erzurum’a selam götürün” dedi.