Başkan Adayı Sunar’dan, ETSO Başkanı Yücelik’e Ziyaret

12 Şubat 2019

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erzurum Palandöken İlçe Belediye Başkan adayı Av. Muhammet Sunar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve parti yöneticileriyle birlikte ETSO’ya gelen Sunar, Başkan Yücelik’le bir süre sohbet etti. Ziyarette konuşan Sunar, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin Erzurum’a ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette, Palandöken ilçesinde hayata geçirmeyi düşündükleri projelerden söz eden Sunar, seçim sonuçlarının Erzurum için hayırlı olmasını diledi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, Erzurum’a hizmet için yarışan herkesin ortak paydasının yine Erzurum ve Erzurum’un değerleri olması gerektiğinin altını çizerek, şehrin gelişmesini ve kalkınmasını hızlandıracak, modern ve marka şehir imajını güçlendirecek yeni projelerin hayata geçirilmesini arzu ettiklerini dile getirdi.