Başkan Yücelik’ten, Kaymakam Taşolar’a Plaket

18 Ağustos 2015

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) ve Er-Çim-San Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’ne şube müdürü olarak atanan Aşkale Kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar’a, ilçeye hizmetlerinin anısına bir teşekkür plaketi verdi.

Yeni görevine başlamadan önce Erzurum ve Aşkale’de veda ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Taşolar, Başkan Yücelik’i de ziyaret ederek vedalaştı. Samimi bir havada geçen ziyarette konuşan Başkan Yücelik, Aşkale’nin genç ve dinamik kaymakamı Mustafa Fırat Taşolar’ın ilçeye güzel hizmetler yaptığını ve her zaman halkla iç içe bir mülki amir olduğunu belirterek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

Aşkale’de görev yaptığı süre içerisinde her kesimden hüsnü kabul görmekten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Kaymakam Taşolar ise, görev yaptığı ilin ve ilçenin en önemli sanayi kuruluşu olan Aşkale Çimento’nun ve ETSO’nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Lütfü Yücelik’le tanışmaktan da mutlu olduğunu söyledi. Taşolar, gönlünde her zaman özel bir yeri olacak Erzurum ve Aşkale’den güzel hatıralarla ayrıldığını ifade etti.

Başkan Yücelik, ziyaretin sonunda Kaymakam Taşolar’a hizmetlerinin anısına bir plaket takdim etti.