Başsavcı Bölükbaşı’dan Başkan Yücelik’e İade-i Ziyaret

6 Aralık 2018

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’e iade-i ziyarette bulundu.

Başsavcı Bölükbaşı’nı makamında ağırlayan ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başsavcı Bölükbaşı’na, Erzurum’daki görevinde bir kez daha başarı dileğinde bulunan Başkan Yücelik, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası olarak, ildeki bütün kamu kurum kuruluşlarıyla olduğu gibi, Adalet Bakanlığı’na bağlı kurumlarla da aynı şekilde uyumlu bir işbirliği içinde olduklarını dile getirdi.

Ziyarette, Erzurum gibi köklü bir tarih ve kültürel geçmişe sahip kadim bir şehirde görev yapmaktan mutlu olduğunu kaydeden Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı da, kurumlar arası işbirliği, diyalog ve dayanışmanın kamu hizmetlerinin layıkıyla yürütülmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Sayın Üyemiz;

Yıllık ve munzam aidatların ikinci taksitinin son ödeme tarihi 31.10.2019 Perşembe günü saat 17:00’ ye kadar olup, ödemelerinizi;

- https://uye.tobb.org.tr/hizliaidatodeme.jsp adresinden online

- Odamız veznelerinden nakit veya kredi kartı ile

- Aşağıdaki banka hesap numarasına oda sicil numaralarını belirterek yapabilirsiniz.