Birlik Başkanı Sn. Hisacıklıoğlu’na İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi Verilmesi Töreni

24 Haziran 2019

TOBB’dan gelen 19.06.2019 tarih ve 6119 sayılı yazı;

Türkiye-İspanya iktisadi ve ticari ilişkilerine katkılarından dolayı, İspanya Kralı VI. Felipe adına İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Juan Gonzalez Barba tarafından Birlik Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na İspanya Krallığı Sivil Liyakat Nişanı Encomienda Payesi verilmesi teklif edilmiş ve bahse konu teklif Birlik Başkanımızca kabul edilmiştir.

İspanya Sivil Liyakat Nişanı Encomtenda takdim töreni 27 Haziran 2019 Perşembe günü 11 :00-13:00 saatlerinde Birliğimiz hizmet binasında gerçekleştirilecektir. Programa katılmak isteyenlerin http://ispanya.tobb.org.tr adresinden kayıt işlemlerini tamamlamaları beklenmektedir.

İlgili üyelerimize duyurulur.

ZİYARETÇİ YORUMLARI