Burkina Faso/ Corail Industrie Firma Talebi

5 Kasım 2021

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen 03.11.2021 tarih ve 9923 sayılı yazı,

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 27.10.2021 tarih ve 68587965 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, Vagadugu Büyükelçiliğimizden alınan yazıya atfen, Burkina Faso’da yerleşik Corail Industrie firması temsilcilerinin domates ürünlerinin işlenmesine yönelik ekipman, teknoloji transferi ve know-how sağlayabilecek Türk firmalarının desteklerini bekledikleri ve bu konuda katkı sağlayabilecek Türk firmalarının irtibat bilgilerini talep ettikleri belirtilmektedir.

Yazıda devamla, Corail Industrie firmasının en geç 30 Kasım 2021 tarihi itibariyle ülkemizden bir şirket ile müzakereleri neticelendirerek söz konusu tesisin açılışını 27-28 Ocak 2022 tarihlerinde Koudougou’da düzenlenmesi öngörülen III. Uluslararası Pamuk ve Tekstil Fuarı kapsamında gerçekleştirmeyi arzu ettikleri belirtilmektedir.

Bilgilerinizi, ilgili üyelerinize duyurulmasını ve ilgilenen firmaların bilgilerinin ekteki tabloya işlenerek 5 Kasım 2021 tarihine kadar, Ticaret Bakanlığı’na iletilmek üzere, Birliğimize (sila.kozanli@tobb.org.tr)

gönderilmesini rica ederim.

Saygılarımla,

YUKARIDAKİ BİLGİLERE İSTİNADEN TİCARET BAKANLIĞINA İLETİLMEK ÜZERE İLGİLİ ÜYE FİRMALARIMIZIN “ÜNVAN, FİRMA YETKİLİSİ, YETKİLİ ÜNVANI, İLETİŞİM BİLGİLERİ” ‘Nİ info@erzurumtso.org.tr ADRESİNE GÖNDERMELERİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.