Cazibe Merkezleri Katalog Duyurusu

16 Mayıs 2017

CAZİBE MERKEZLERİ KATALOĞUNA BAŞVURULAR 13.02.2017’DEN İTİBAREN BAŞLAMIŞTIR

4734 sayılı Kamu İhale Kanunun “Kamu alımlarının bölgesel kalkınma ve teknolojik gelişme amaçlı kullanımı” başlıklı Ek Madde 9’una göre, mal alımlarının bölgesel kalkınmanın sağlanmasını teşvik edebilmesi amacıyla Devlet Malzeme Ofisi, kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarının Cazibe Merkezleri Programlarının uygulanacağı illerde üretim yapan (Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van) firmalardan temin edilmesinin desteklenebilmesi için Cazibe Merkezleri Kataloğu uygulamasını 13.02.2017 tarihi itibariyle başlatmış bulunmaktadır.

Yapılan düzenlemelerle birlikte Cazibe Merkezleri Kataloğuna dahil olacak firmalara kataloğa başvuru aşamasında bir takım kolaylıklar getirilmesinin yanı sıra kataloğa daha uygun koşullarla yer almaları sağlanmış ve firmaların ülke genelindeki veya imkanlarına göre kendileri tarafından belirlenebilecek illerdeki kamu kurumlarına satış yapabilme imkanı getirilmiştir.

Başvurular Genel Müdürlüğümüz (Katalog Daire Başkanlığı) ve ilgili bölge müdürlüklerimiz/irtibat bürolarımıza yapılabilecektir.

Cazibe Merkezleri katalog ilanı ve eklerine ulaşmak için tıklayınız