CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ETSO’YA ZİYARET

19 Eylül 2019

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) bir grup milletvekili, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

CHP Erzurum İl Başkanı Bülent Oğuz ve partililerle birlikte ETSO’yu ziyaret eden Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’le bir süre görüştü. Ziyaretin amacıyla ilgili bilgi veren CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, partisinin milletvekillerinin gruplar halinde Türkiye’nin farklı bölgelerindeki illeri ziyaret ettiğini belirterek, “Gittiğimiz şehirlerde o ilin nabzını tutan kurumları ziyaret edip, şehrin ve bölgenin sosyo-ekonomik durumunu gösteren bir fotoğrafını çekmeye çalışıyoruz. Erzurum tarih boyunca ulaşım, ticaret, eğitim ve turizm anlamında hep öne çıkan bir şehir konumunda oldu. Bu vesileyle Ticaret ve Sanayi Odamızın özellikle ekonomik anlamdaki tespitleri, görüş ve önerileri bizim için değerli. Bu ziyaretlerden edindiğimiz izlenimleri bir rapor haline getirip genel merkezimize sunacağız” dedi.

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Misafir milletvekillerine şehrin ekonomisi hakkında bilgiler veren Başkan Yücelik, ETSO’nun, ilin ve bölgenin sorunlarının çözümüne yönelik olarak yaptığı çalışmalardan söz etti. Konuşmasında, istişarenin ve işbirliğinin önemine vurgu yapan Başkan Yücelik, Erzurum’un her yönüyle kalkınması, gelişip büyümesi için problemleri çözmek adına atılan her adıma destek olmaya çaba gösterdiklerini söyledi.