Customs Union: A Business Perspective

17 Kasım 2020

TOBB’den gelen yazıya istinaden;

Birliğimiz ve Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) koordinasyonunda ülkemizdeki Avrupa kökenli firmaların üyesi olduğu Ticaret Dernekleri, Türkiye ile Avrupa Birliği arasındaki Gümrük Birliği’nin güncellenmesi konusuna destek vermek üzere “Customs Union: A Business Perspective” konulu ortak bir rapor hazırlamıştır. Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) ve İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV)’nın da destekleriyle hazırlanan rapor kamuoyuna sunulacaktır.

Raporun kamuoyuna durulacağı etkinlik, Konrad Adenauer Vakfı ile işbirliğinde 19 Kasım 2020 Perşembe günü saat 15:00 – 17:00 arasında elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Etkinlik kapsamında Türkçe-İngilizce tercüme hizmeti sağlanacak olup kayıt için https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_GTALLWPzSRWCHvIDjlrYKQ linkinin kullanılması gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.