DAP Başkanı Demir’den, Başkan Yücelik’e Ziyaret

9 Ocak 2018

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Doğu Anadolu Bölgesi’nin kalkınması ve gelişmiş diğer bölgelerle arasındaki farkın azaltılması için yürüttükleri çalışmalarla ilgili ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik’e bilgi veren DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, aynı amaca hizmet eden iki kurum arasındaki işbirliğini daha üst seviyelere çıkarmaya hazır olduklarını ifade etti. Kurumların, bölgenin ve şehrin meselelerinde aynı hedef doğrultusunda birlikte hareket etmesinin, sorunların çözümüne hız kazandıracağını kaydeden Demir, DAP Kalkınma İdaresi olarak her zaman bu yönde çaba göstereceklerini dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, bugüne kadar Erzurum’un menfaatleri için bütün kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olduklarını, bundan sonra da bu doğrultuda hareket etmeyi sürdüreceklerini belirterek, DAP Bölge Kalkınma İdaresi’nin de bu anlamda şehrin ve bölgenin kalkınması noktasında çok önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Başkan Yücelik ayrıca, güç birliği içerisinde ortak hareket ederek, şehrin dinamiklerinin daha hızlı harekete geçirileceğini ve sorunlara daha objektif çözümler üretileceğini vurguladı.

Ziyaretin sonunda DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Adnan Demir, Başkanı Lütfü Yücelik’e bir ofis seti hediye etti.