Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Semineri (İnternet Üzerinden)

17 Kasım 2020

TOBB’den gelen yazıya istinaden;

KOBİ’lerin alacaklarını garanti altına alan ve tahsil edememeleri durumunda, alacaklarının önemli bir kısmını devlet destekli havuzdan karşılayan “Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” sistemi hakkında 17 Kasım 2020 Salı günü saat 14:00’te internet üzerinden bir seminer gerçekleştirilecektir. Seminere ilişkin davet ekte sunulmaktadır.

Birliğimiz Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Türk Reasürans A.Ş. Genel Müdürü Selva Eren’in katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde “Güncellenen Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası” anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Katılım ücretsizdir.

EK: Alacak Sigortası Bilgilendirme Semineri (1 sayfa)

Üyelerimize duyurulur.