E- Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı

9 Kasım 2020

TOBB’den gelen yazıya istinaden;

Birliğimiz organizasyonu ile Haziran 2020’de gerçekleştirilen e-ticaret eğitim programı, farklı sektörlerdeki e-ticaret platformu temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonrası katılımcılara yönelik düzenlenen memnuniyet anketlerinin sonuçları, programın tekrarını planlamak için bizlerin çalışmalarına ivme kazandırmıştır.

Bu defa, ilkini 11 Kasım 2020 tarihinde planladığımız “E-Ticarete E-Kılavuz Eğitim Programı”mızı, 5 hafta boyunca zengin bir içerikle istifadenize sunuyoruz. E-ticaretin ilk adımından itibaren dijital ortamda pazarlama, lojistik – taşıma, hukuki ve mali yükümlülükler, e-ticaret sitesi kampanyaları vb. konuların ele alındığı programın en az %70’ine katılım gösterenlere elektronik katılım sertifikaları gönderilecektir.

Tüm detayları ve katılım linkini http://webinar.tobb.org.tr adresinde bulabilirsiniz. Kayıt linklerinde istenen bilgilerin doğru girilmesi sertifikaların sizlere doğru bir şekilde ulaştırılması bakımından önem arz etmektedir.

Üyelerimize duyurulur.