Endonezya Dışişleri Bakanlığında düzenlenecek İş Forumu

28 Haziran 2021

İlgi : Ticaret Bakanlığı’nın 21.06.2021 tarih ve 64888500 sayılı yazısı.

İlgide kayıtlı yazıda, T.C. Cakarta Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nin yazısına atfen, Endonezya Dışişleri Bakanlığı tarafından 14 Temmuz 2021 tarihinde 10.00-15.00 saatleri arasında (Türkiye saati) hibrit formatta “Endonezya-Merkezi ve Doğu Avrupa İş Forumu”nun (Indonesia-Central and Eastern Europe Business Forum, INA-CEE) düzenleneceği belirtilmektedir.

Düzenlenecek İş Forumu ile karşılıklı ticaret ve yatırımın artırılması, dijital ekonomiden faydalanma, e-sağlık ve yeşil ekonomide işbirliği imkânlarını araştırma amaçları hedeflenmektedir. Katılımcıların iş dernekleri, KOBİ’ler ve devlet yetkilileri olacağı ifade edilmekte olup, ilgili foruma ziyaretçi ya da katılımcı olarak iştirak etmek için https://www.ina-lac.com/en/about-ina-cee adresinden kayıt yaptırılabileceği ve bu platform aracılığıyla iş dünyasının iş ortaklıkları kurabileceği, iş ortaklarıyla iletişimlerini sağlayabileceği ve ürünlerinin tanıtımını yapabileceği belirtilmektedir.