Erzincan Valisi Kahraman’dan Başkan Yücelik’e Ziyaret

26 Kasım 2015

Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i makamında ziyaret etti.

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından ETSO Konferans Salonu’nda düzenlenen, “İran-Türkiye Ekonomik İşbirliğinde Yeni Dönem” konulu seminere katılmak üzere Erzurum’a gelen Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, seminerin ardından, Erzincan Belediye Başkan Vekili Karabey Atıcı, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yumak ve BTSO Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Yücelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir ve Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-İran İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Fatih Yücelik’in de hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Yücelik ve misafirleri, Erzurum, Erzincan ve Bayburt’un ekonomisini konuşup, üç ilin kalkınması için atılması gereken adımlarla ilgili görüş alış verişinde bulundular.