“Erzurum İl Profili Ve Yakın Projeksiyonu” Çalışmaları

2 Haziran 2016

“ERZURUM’UN TİCARET PROFİLİ” ELE ALINDI

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından başlatılan ve sonuç raporunda, hükümete şehrin sorunlarıyla ilgili çözüm odaklı öneriler sunmayı hedefleyen “Erzurum İl Profili ve Yakın Projeksiyonu” çalışmasıyla ilgili toplantılar devam ediyor.

Çalışmada izlenecek yol haritasının belirlendiği ilk toplantının ardından ikinci toplantı; “Erzurum’un Ticaret Profili” konu başlığıyla ETSO Yönetim Kurulu Salonu’nda gerçekleştirildi. ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya, ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Akal ve Genel Sekreter Av. Harun Delibaş ile çalışmalara katkı sağlayan Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri ile özel sektör, STK ve bazı bankaları temsilcileri katıldı.

Toplantıda, İlin ticaret profili ve yakın projeksiyonu değerlendirildi, ele alınacak konu başlıkları ve öncelikler belirlenmeye çalışıldı. Toplantıda ayrıca, bir sonraki toplantıda proje başlığına dönüştürülecek gündem konuları da tespit edildi.