“Erzurum’un Sanayi Profili” Masaya Yatırıldı

3 Haziran 2016

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) tarafından başlatılan, “Erzurum İl Profili ve Yakın Projeksiyonu” çalışmasıyla ilgili toplantıların üçüncüsü gerçekleştirildi.

“Erzurum’un Ticaret Profili” oturumunun ardından üçüncü toplantı; “Erzurum’un Sanayi Profili” konu başlığıyla düzenlendi. ETSO Yönetim Kurulu Salonu’ndaki toplantıya, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, Genel Sekreter Av. Harun Delibaş, çalışmalara katkı sağlayan Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi öğretim üyeleri, özel sektör temsilcileri, ETSO İş ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Mehtap Yarbaşı ve Erzurum Ticaret Borsası (ETB) Temsilcisi katıldı.

Toplantıda, İlin sanayi profili ve yakın projeksiyonu değerlendirildi, sektör sorunları görüşüldü ve 1. Organize Sanayi Bölgesi ile altyapı çalışmaları devam eden 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin son durumu ele alındı.

ETSO tarafından yürütülen “Erzurum İl Profili ve Yakın Projeksiyonu” çalışmasıyla ilgili bir sonraki toplantı, “Erzurum’un Turizm ve Hizmet Profili” konu başlığıyla düzenlenecek.