ESKİ MALİYE BAKAN YARDIMCISI YAVİLİOĞLU, BAŞKAN YÜCELİK’İ ZİYARET ETTİ

19 Mart 2019

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Eski Maliye Bakan Yardımcısı, 24. Dönem Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu,  Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Erzurum’a gelen Yavilioğlu, ETSO’yu ziyaretinde Başkan Yücelik’le bir süre sohbet etti. Eski Bakan Yardımcısı Yavilioğlu ve Yücelik, Erzurum ve ülke ekonomisi hakkında görüş alış verişinde bulundular.