ETSO AB Bilgi Merkezi Bilgilendirmeye Devam Ediyor

21 Nisan 2014

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Avrupa Birliği Bilgi Merkezi (ABBM), Erzurum AVM’de tanıtım standı açtı.

ETSO’da faaliyete başladıktan sonra, Avrupa Birliği’yle ilgili tanıtım çalışmalarına hız veren AB Bilgi Merkezi Koordinatörlüğü, son olarak Yenişehir’deki Erzurum Alış Veriş Merkezi’nde tanıtım standı açarak vatandaşları AB konusunda bilgilendirdi. AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu, alış verişe gelen vatandaşların uğradığı stantta AB’yle ilgili soruları cevaplandırdı.

Stantta ayrıca, ETSO Kalite ve Akreditasyon Birimi Görevlisi Derya Çizmali de, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleriyle ilgili vatandaşları bilgilendirdi.