ETSO AB Bilgi Merkezi, Kış Turizmi Kongresinde stant açtı

17 Kasım 2017

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) AB Bilgi Merkezi, Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Kış ve Dağ Turizmi Kongresi’nde bilgilendirme standı açtı.
Erzurum’un yanı sıra, Kars, Ardahan ve Erzincan’dan kongreye katılan sivil toplum kuruluşları, belediye ve valilik çalışanları, AB Bilgi Merkezi’nin standını ziyaret ederek, AB ve AB Bilgi Merkezlerinin faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy ve Kars Kültür Turizm İl Müdürü Hakan Doğanay da standı ziyaret ederek AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu’dan AB Bilgi Merkezleri’nin çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Stantta ziyaretçilere AB’yi anlatan yayınlar ve promosyon ürünler dağıtıldı.