ETSO AB BİLGİ MERKEZİ, TARIM VE HAYVANCILIK FUARI’NDA

20 Eylül 2018

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) faaliyet gösteren Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, TÜYAP Fuarcılık tarafından Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde düzenlenen, ‘Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda stant açtı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 74 firmanın iştirak ettiği fuarın ilk gününde ziyaretçiler AB Bilgi Merkezi’nin standına ilgi gösterdi. AB Bilgi Merkezi’ni anlatan tanıtım materyalleri ile promosyon ürünlerinin yer aldığı standı ziyaret eden misafirlere AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Elifnur Terzioğlu tarafından bilgi verildi. ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın da, fuarın açılışının ardından standı ziyaret eden protokol üyeleriyle yakından ilgilendi. Meclis Başkanı Özakalın, standı ziyaret eden, AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile AK Parti 26. Dönem Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan’a, ETSO ve AB Bilgi Merkezi’nin faaliyetleriyle ilgili bilgiler verdi.

23 Eylül’e kadar açık kalacak olan ve Türkiye’nin farklı bölgelerinden ziyaretçileri ağırlayacak fuarın, İran, Gürcistan ve Azerbaycan’dan gelecek alım heyetlerine de ev sahipliği yapması bekleniyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI